DAGOPLEIDING

dagopleiding

“Het kappersvak is geknipt voor jou!”

Deze opleiding is alleen te volgen bij Kappersacademie en duurt 1 jaar.

Studiefinanciering en OV mogelijk

Meer informatie maak vrijblijvend een afspraak 045 560 0611

of mail met heerlen@kappersacademie.info

Kappersacademie Heerlen is door het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap geregistreerd bij het centraal register beroepsopleidingen (CREBO), daarom hebben de leerlingen de zekerheid dat ze deelnemen aan een kwalitatief goede opleiding. Wij zijn een branche erkende opleiding, met recht op Studiefinanciering en OV.

Wilt u weten hoeveel u precies kunt krijgen? Gebruik dan de rekenhulp Studiefinanciering.

 2 jarige Dagopleiding
All-Round Hairstylist Dame en/of Heer (BOL), NIVEAU 2 en 3 MBO
( Studiefinanciering en OV )

LEREN DOOR TE DOEN! Dat is het motto bij Kappersacademie Roermond.
In 2 jaar tijd het kappersvak leren All-Round Hairstylist Dame en/of Heer op Niveau 2 of 3. Als je voor deze leerweg kiest kom je van maandag tot en met vrijdag naar school. Gelijk vanaf de eerste week gaan we volop aan de slag met het wassen/stylen/knippen op oefenhoofden en de theorie. En al heel snel ga je ook aan de slag met echte modellen, heeeel veel modellen ( waar wij jouw mee helpen) en dan natuurlijk heel belangrijk: veel ervaring opdoen in onze eigen KAPSALON. Zo ga jij het onder de knie krijgen. Wij zijn van mening dat je door heel veel praktijk te doen, je snel een ijzersterke basis neer kan zetten. Sterker nog, we leggen de lat voor kwaliteit hoog. Je zult de basis tot in de puntjes beheersen wanneer je klaar bent met de opleiding. Durf jij het aan om alles te geven, zodat je na 2 jaar al aan de slag kan in een salon of misschien wel als Kapper/ster op een Cruiseboot?  De opleiding start in september. Deze onderwijsvorm, is te kenmerken als uitermate praktijk gericht.
De theoretische kennis wordt verkregen door de verweving zoals die in de praktijk gebeurd. Door deze situatie te creëren betekent theorie niet ver weg, maar juist zeer dichtbij. Enkele andere uitgangspunten zijn het zelfstandig leren werken, eigen verantwoordelijkheden durven nemen. De lessen vinden 5 dagen per week plaats, op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.30 uur.
Vakanties en vrije dagen worden in overleg met de leiding vastgesteld en ingeroosterd, jaarlijks totaal 3 weken vakantie en ca.7 vrije dagen.

[ultimate-faqs include_category=’opleiding’ exclude_category=’lijst’]


Niet alle studenten zijn gelijk

**Je bent van harte welkom en je kan geheel vrijblijvend en kosteloos een dag snuffelstage volgen alleen of met een vriend(in).

Voor het volgen van de opleiding zijn professionele materialen en studiemateriaal nodig welke door de Kappersacademie worden verzorgd.

Materialenset & Theoriemiddelen zijn inclusief.

↓