Visagieopleiding

visagie

Informeer even naar de startdata’s!

Visagie is een methode die rekening houdt met de gelaatskenmerken. De vormen van het gezicht en eventuele littekens bepalen hoe de make-up worden aangebracht op het gezicht van je klant. Jij bent diegene die hierin de professional is en die de klant hierin adviseert. Door de technieken die je zult leren tijdens de opleiding kun jij de positieve gelaatstrekken accentueren en minder goede kanten verdoezelen. Ook dit vak vergt inzicht en flexibiliteit.

Wat komt er aan bod

De Dagopleiding besteedt aandacht aan zowel de praktische maar ook aan de theoretische kant van make-up. Ideaal als je meer een praktijk type bent want vanzelfsprekend maakt de praktijk het leeuwendeel van de opleiding uit.

Tijdens deze theorie- en praktijklessen komen de volgende aspecten aan bod, alle basistechnieken:

Lesduur

De totale basisopleiding visagie bestaat uit 30 lessen. Je hebt elke dinsdag avond les van 18.30 uur tot 21.30 uur op de dinsdagavond, dit is inclusief 2 examens. Minimum aantal deelnemers is 8.

Examen

Door middel van twee examens die je moet afleggen wordt de opleiding afgerond. Het examen bestaat uit een theorie-examen en een praktijk examen. Als beide examens succesvol zijn afgerond, ontvang je natuurlijk het diploma! Aan het diploma zijn geen kosten verbonden.

makeup_is_actually_a_little_magic_in_a_tube_640_04    samer

Visagie Materialenpakket

Om de lessen te kunnen volgen dien je te beschikken over één van de professionele materialensets. Deze worden eenmalig en tegen gereduceerd tarief aan onze studenten aangeboden.
De materialenset bestaat uit een complete set waar de gehele cursus mee gewerkt kan worden en waar je later nog veel plezier van zult hebben. Deze materialen set is inclusief kwamen make-up en een tas.

Klik hier voor de kosten van de visagieopleiding
↓